Kita bersama

Daisypath Anniversary tickers

Nur Ilyanie Najwa

Lilypie Kids Birthday tickers

Nur Ilyanie Najihah

Lilypie Kids Birthday tickers

Thursday, October 7, 2010

Ten ten ten

10 10 10...

Ramai orang berebut2 nakkan tarikh tersebut. Ada dengar citer2 dari kawan2, kadi overbooking untuk upacara nikah pada tarikh tersebut. How amazing the number triple 10 is.....

Memang diakui setiap tahun orang akan pilih tarikh keramat yang triple tuh (cthnya 09 09 09, 08 08 08) sbg tarikh memperingati peristiwa penting dalam hidup (tentang perkahwinan, nikah, due bersalin... :D).

Di kesempatan ini (mcm nak buat ucapan hari raya plak),

Firstly nak ucapkan CONGRATULATIONS in advance to all mommy to be yang bersalin pada tarikh tersebut.

Secondly, paling best kalu ada yg menyambut ulangtahun (kelahiran/ perkahwinan) yang KESEPULUH pada
10 10 10 itu (kalu ada memang grand giler lah sbb once in a life time!).

Thirdly, to all bride and groom to be yang akan menyambut hari penting mereka pada tarikh tersebut.

Congratulations to all...!!

4 comments:

  1. awe...tarikh tu tak da papa makne..nak tungu 20.12.2012..huhuhu...

    ReplyDelete
  2. amboi... tarikh keramat ke tuh?? lama lagi la dik... :D

    ReplyDelete
  3. yg penting bahagia berkekalan..jgn kahwin nombor je cantik tapi tahan setahun je..hehe

    ReplyDelete

Jom Follow Me

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails