Kita bersama

Daisypath Anniversary tickers

Nur Ilyanie Najwa

Lilypie Kids Birthday tickers

Nur Ilyanie Najihah

Lilypie Kids Birthday tickers

Thursday, October 28, 2010

Taska for Wawa

Sedang bercadang2 nak masukkan Wawa ke Taska next year.

Tak awal sangat ke?? 070111 Wawa dah 3 tahun... (wohoo!!!kejapnya masa berlalu).

Reason nak letakkan dia kat Taska:

1. Nak dia belajar bergaul ngan rakan2 sebaya.

2. Bermain sambil belajar.

3. Tak la dia asyik terperuk kat umah opah dia sorang2, ada la kawan2 dia nak bermain.

4. Nak test market sbb Wawa tak pernah dijaga oleh sesiapa selain Ibunya nih or kedua2 opah dia (Mak n MIL aku).

Aku takde pilihan spesifik nak masukkan dia Taska yang mana satu. Tapi kalu kawan2 ada pengalaman menempatkan anak2 di mana2 Taska meh la stori mori sket...

Jenuh search kat internet pasal Taska n Tadika nih.. tapi susahnya nk cari yang ada web sendiri.. especially yang kat Ipoh ni la.

Any comment??

P/s: Ada perbezaan ke Taska and Tadika nih??

2 comments:

  1. dina penah tulis pasal cari nursery ni..tp x sesuai kot info tu untuk wawa since she's big already..huhu...

    or maybe just tunggu another year to send her to realkids etc..=)

    ReplyDelete
  2. deena, tu yg tgh confuse nih.. tak tau nk antar ke tidak kat taska.. since dia pun dh nak meningkat usia nk jd anak dara, sian pulak tak de teman nk main2 sambil belajar...

    ReplyDelete

Jom Follow Me

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails