Kita bersama

Daisypath Anniversary tickers

Nur Ilyanie Najwa

Lilypie Kids Birthday tickers

Nur Ilyanie Najihah

Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, October 15, 2010

SGM datang lagi....

Just nak bagitau esok aku ada aktiviti SGM kali ke 5 yang membawakan tajuk yg sangat2 menarik utk di kongsikan nnt..

So pepehal nnt aku update lagi ek...

Kepada sesapa yang tak tau apa itu SGM, jangan segan silu ke n3 aku yg sebelum2 nih untuk tau lebih lanjut...

Adios!!

2 comments:

  1. mama wawa..ryna pun macam minat..walau dari taiping..kalau kena masa dan tempat bole join kot eh..nanti update yer..

    ReplyDelete
  2. fikaryna, kalu tak silap kengkadang ada gak dr nadd buat kat taiping.. pepehal kalu kita ada info nnt kita bgtau.. :D

    ReplyDelete

Jom Follow Me

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails