Kita bersama

Daisypath Anniversary tickers

Nur Ilyanie Najwa

Lilypie Kids Birthday tickers

Nur Ilyanie Najihah

Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, October 19, 2010

Rekreasi

Sabtu dan Ahad lepas masa dihabiskan bersama2 kami bertiga (+ 1) di dua taman rekreasi yang berbeza.

Sememangnya menghabiskan masa bersama keluarga adalah paling berharga tak kira la kat mana pun kita pegi.. setakat g padang rekreasi pun jadi best...

Meh kita layan picca...

Sabtu: 16/10/10- Padang Polo

First arrival kat padang polo... clueless tak tau nk g mana..

Then she decided nak main kat playground tuh, tp budak2 crowded gilerss so tak jadik gak...

At last kitorang bawak dia g main motor nih.. mula2 tuh janggal dia nak control handle tuh.. tak sampai 5 minit...

Dah pandai sket nak control handle... lastly...

See.. dah pandai dah dia.. jauh sampai abah kena kejar ke depan dulu... Masa nih aku tengah melayan Laksa Kedah...

Kitorang bagi la dia lepas gian main kat playground for budak kecik...

Then amik picca kami bertiga + 1

Lihat perutku... RAMPING kan???? Hehehehe... (28 weeks preggy)



Ahad: 17/10/10- Eco Park, Taman Botani Simpang Pulai

Ramai jugak org dtg walaupun dah kul 6.oo ptg masa kitorg sampai

Cam chanteq plak picca nih.. diambil ngan kamera digital olympus (pinjam abah nye... :D)

Merenung ke masa hadapan...

Nape ek ramai orang kat situ????

Tengok saiz ikan2 tuh.. gedebak u!!!

Menempel la kejap... (Kat sini ramai orang bagi makan ikan... makanannya roti gardenia pun boleh...)

Larian marathon 2 beranak meninggalkan Ibu jauh di belakang... huhuhu.. tak larat nak kejor...

Tak abis lagi marathonnya.. kehabisan oksigen Ibu dibuatnya..

Kasi chance main kejap b4 balik umah.. ni pun jenuh berkonfrontasi ngan si kecik ni sbb tak mo balik..nak men kat playground tuh... JENUH!!!



That's how we spend our time last weekend TOGETHER...

2 comments:

Jom Follow Me

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails