Kita bersama

Daisypath Anniversary tickers

Nur Ilyanie Najwa

Lilypie Kids Birthday tickers

Nur Ilyanie Najihah

Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, October 1, 2010

Aku suke.. Aku gembira...

New born Wawa - 07 Jan 2008

Aku suke.. memang aku tumpang gembira...

Mana taknya, 2 3 hari sejak kebelakangan ni keja aku hanya tukarkan status blogger dari blog list MOMMY TO BE kepada blog list SUPER MOMMIES.

Ramai jugak mommy to be yang bersalin dalam bulan September dan October nih. Tapi ramai jugak yang tak dapat nak update status berpantang diorg sebab bz ngan bb baru kan...

Apa2 pun aku pulak yg overexcited dan tak sabar nk tau pengalaman berpantang dorang macam mana. Especially to those yang baru first time menjadi mommy.

Kalu korang nak terjah blog dorang leh la tgk..

http://haniefd.blogspot.com/
http://arvanees.blogspot.com/
http://nadxoxo.blogspot.com/
http://khayranyfadzlyny.blogspot.com/
http://buatmuanakku.blogspot.com/

4 comments:

  1. salam perkenalan...
    elok juga kalau berkongsi cara berpantang ni..mesti ada yang berbeza kan?

    ReplyDelete
  2. ieda, memang pun. dh berkali2 preggy n bersalin pun still kena belajar gak.. :D

    ReplyDelete
  3. since preggy i mmg aktif blogging..sbb rasa this is 2 way communication..baca pengalaman orang, and share ideas..=)

    enjoy ur preggy moments yer..

    ReplyDelete
  4. deena, thank u... n u njoy ur motherhood moment..:D

    ReplyDelete

Jom Follow Me

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails