Kita bersama

Daisypath Anniversary tickers

Nur Ilyanie Najwa

Lilypie Kids Birthday tickers

Nur Ilyanie Najihah

Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, October 29, 2010

Breastfeeding news on 2

Credit to Momma Mia for sharing this.. Ini la yg plg2 sy suka pasal n3 beliau.

Ingat lagi tak n3 aku pasal nih???

Ada sst yang ingin aku kongsikan ngan sume nursing mommies...

Jangan lupe terjah blog Momma Mia nih utk ketahui lebih lanjut.

P/s: To Momma Mia, sangat2 berterima kasih kerana melaksanakan homework tuh bersungguh2.. Saya sangat2 menghargainya. Memang n3 mommi ni so insipirational to me... Insya Allah akan dikenang di saat sy menghadapi masalah SUSU SEDIKIT tuh... Thanks Again!!

2 comments:

  1. mindset satu hal..tapi kadang2 memang susu tu jadi sikit sbb dah sampai masanya...bila pantang, yes susu memang banyak sbb baby sentiasa ngan kita..bila keje, automatik drop sikit sbb baby dah tak rangsang....semakinb baby besar, memang susu tak lah sebanyak sebelum2 ni sbb masa tu baby dah makan benda lain...Allah ajdikan benda tu bersebab...

    ReplyDelete
  2. NIAT + USAHA + TAWAKAL = InsyaAllah susu meriah
    Kena faham konsep demand & supply.
    Thanks sis. Sesama kt teruskan perjuangan susu ibu utk yg tersayang.

    ReplyDelete

Jom Follow Me

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails