Kita bersama

Daisypath Anniversary tickers

Nur Ilyanie Najwa

Lilypie Kids Birthday tickers

Nur Ilyanie Najihah

Lilypie Kids Birthday tickers

Thursday, October 28, 2010

Announcing the arrival of....

Opss!! Belum tiba lagi....

Ada lagi 11 weeks before the arrival of our newborn bb...

Cuma nak maklumkan kat sini yang nama bb dah pun ada n cuma nak tunggu tuan empunya nya aje yg kuar...


Next week check up for 30 weeks dan akan buat scan untuk confirm gender baby.

Last two weeks dah tau, cuma ibunya ni aje yang tak confident. Sbb tak tgk sendiri identification bb.

So, nama yang nak diberikan nanti starts with...

Kalu boboy CHE dot..dot..dot... (like his father la...)

Kalu gugurl NUR dot..dot..dot...(like her sister)


P/s: Sekarang nih kerap sangat rasa perut ni tegang.. kadang2 rasa tak selesa dibuatnya. But still enjoying the movements...

3 comments:

  1. msti berdebar-debar..smoga semuanya selamat..

    ReplyDelete
  2. terkejut tadi.ingatkan nape laa akak dh bersalin..dah ler awal giler..hihi

    ReplyDelete
  3. nazz, thanks dear.. berdebar2 n tak sabar2, heheheh... :D. tak sabar2 pun biarlah kuar cukup bulannya... :D

    deena, heheheheh suspen ajek ek...Insya Allah bb kuar on time kot, tak pun sama tarikh cam kakak dia.. :D

    ReplyDelete

Jom Follow Me

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails