Kita bersama

Daisypath Anniversary tickers

Nur Ilyanie Najwa

Lilypie Kids Birthday tickers

Nur Ilyanie Najihah

Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, October 15, 2010

New Passion and New Interest

Sebelum2 nih aku tertanya2 kenapa la orang suka nak membeli secara online atau dlm BI nye Online shopping??

Aku?? Penah sekali je beli secara online dari butik online nih, itu pun sbb nak bagi support kat member yg baru terjebak dalam dunia blogshop sebagai penjual.

Tetapi disebabkan sesuatu isu, menjadikan aku teruja dan memiliki interest yang baru iaitu...

BLOGWALKING KAT BLOGSHOP dan BLOG FASHION BLOGGER.

Blogshop yang aku kunjungi terutamanya blogshop tudung & shawls, baju, seluar dan dress.

Aku belum lagi membeli dari mana2 blogshop yang aku terjah (sbb lum ada budget untuk diri sendiri, skrg nak ngumpul tuk newborn dulu). Insya Allah lepas bersalin sok baru nak mula menyimpan tuk diri sendiri (iyolah sangat tuh!!).

Fyi, sebenarnya aku sangat2 cerewet dalam memilih dan membeli. Kadang2 kalu shopping kat luar, sampai berjam2 jalan mencari satu benda jek. Paling hampeh last2 tak beli pun... ngeh3. Biasa la tuh kan...

Di sini aku nak kongsi beberapa blogshop yg aku tgh rajin melawat dan juga ada 2 3 blog dari fashion blogger yang menjadi sumber inspirasi aku.. (bkn le sgt sumber inspirasinya, saja2 jenjalan cuci2 mata).

http://www.radiusite.com/


http://jezmineblossom.blogspot.com/



http://oldblossombox.blogspot.com/



http://chantekdress.blogspot.com/



http://dianarikasari.blogspot.com/


http://www.myamethyst-shea.com/



http://www.alhumairacontemporary.com/

http://www.kfglam.com/

http://www.modishmodehouse.com/




Kalu teringin nak berfesyen scr muslimah, leh la terjah blog2 di atas sbg mencari sumber inspirasi dan membeli...

Happy Shopping!!

P/s: I still wonder kenapa orang suke blogshop or online shopping??? Any comment???

No comments:

Post a Comment

Jom Follow Me

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails