Kita bersama

Daisypath Anniversary tickers

Nur Ilyanie Najwa

Lilypie Kids Birthday tickers

Nur Ilyanie Najihah

Lilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, October 27, 2010

Nak beli S3... ada komen tak???


Nak tau lanjut terjah sini Fabulous Mom

Rasa2nya kena jugak beli Breastpump (BP). Tapi mayb bukan la dalam masa terdekat nih sbb to early... Nak fokus dulu kat direct feeding.. dah 2 weeks berpantang sok baru beli. Ok kan??

Cuma nak mintak pandangan kawan2 pasal BP sets nih.

Tadi tanya admin FM (Fabulous Mom) tentang BP sets for S3 (Spectra 3). Bagus gak offernya.

Semua barang2 di atas tuh dengan harga RM 588.00, jimat RM 198.90 (korang kira la sendiri ek...).

Any comment??

Should i or should i not to buy??

P/s: Ada sesapa yang berpengalaman membeli di FM (Fabulous Mom)? Share plz...

7 comments:

  1. puteri hannan, sy beli spectra b4 bsalin.rasanya bgs gak kalo ada bp b4 bersalin.in case anak masuk wad, kita blh pam & bekalkan kt anak kt spital. but still, boleh gak perah pakai tgn je.cuma agak penat la..

    personal review psl S3 nih: so far so good.oklah dengan harganya.kelemahannya cuma x mobile mcm freestyle je kot.yg lain2 ok..mmg tahan la.dah 9 bulan pakai, x pernah rosak.nak dapat spare part pun senang.

    ReplyDelete
  2. mummy aulia, thank u... thinking of buying now, tp tgk la camne dulu. But still pilihan pertama S3 la... :D

    ReplyDelete
  3. asalnyer dulu dina pun nak go for spectra 3 sbb dual pump, sgt sesuai utk org yg keje n xde byk masa nk pump..tp end up beli medela swing..hihihi

    ReplyDelete
  4. so far guna s3 mmg best la...cuma tu la bak kata sue tak begitu mobile...tak mcm FS...tapi harga fs mmg agak mahal gak la kan..

    ReplyDelete
  5. deena, actually lum dpt nk invest for medela tgk la nnt anak2 yg akn dtg :D

    ayu, aku nk pakai time niaga jek.. pump kat kedai.. kat umah of course la direct feed... tu yg rasa2nya lum terbuka nk invest into medela agi nih... :D

    ReplyDelete
  6. hai sis. Batter beli before bersalin. senang kalo pape hal. Then u pun boleh start buat stok awal.

    Good thing if u purchase fr fabulousmom you can test the pump & bila nak service kita boleh loan dorang nyer pump so takde la tak boleh pump while service.

    dr segi price tuh if ada package lagi bagus byk jimatnya. cam maner pun tgk budget yg penting boleh buat double pumping, boleh stimula lebih & jimat masa. Hasil perahan pun pasti tak mengecewakan.

    ReplyDelete
  7. momma mia, thanks for ur feedback.. dalam usaha menyimpan budget sekarang nih.. :D

    ReplyDelete

Jom Follow Me

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails