Kita bersama

Daisypath Anniversary tickers

Nur Ilyanie Najwa

Lilypie Kids Birthday tickers

Nur Ilyanie Najihah

Lilypie Kids Birthday tickers

Follow Me

Tuesday, October 19, 2010

Contest: Papa & Baby Contest


Contest lagi... :D. Cam aku cakap ari tuh.. kalu senang syarat2nya dan ada picca tuk dipertaruhkan aku join la. Masuk pun sekadar suke2 hati jek.. menang ke kalah ke adat la pertandingan.. :D.

Ni pulak contest anjuran blog Cute Mum. First time la aku masuk contest yang perlu ada penglibatan anak and abahnya aje.. Slalu tuh Ibu aje ngan anak2 atau anak2 jek.. :D. Kira aci jugak la contest nih bagi peluang kat Abah2 and Papa2 di luar sana femes jap kat blog masing2.

Syarat2nya mudah. Korang leh terjah terus ke blog tuan umah untuk tahu lebih lanjut.

Dan nin dia.. picca yang dipertaruhkan untuk contest nih....

Nama Abah: Che Fadzlee B Mohd Ali
Nama Baby: Nur Ilyanie Najwa Bt Che Fadzlee
Umur Baby: 2 Tahun 10 Bulan

1 comment:

  1. Salam..
    Cute Mum datang terjah..
    LULUS!!
    Gud Luck..

    ReplyDelete

Jom Follow Me