Kita bersama

Daisypath Anniversary tickers

Nur Ilyanie Najwa

Lilypie Kids Birthday tickers

Nur Ilyanie Najihah

Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, October 15, 2010

GA: The way They Sleep


Aku bukan le sangat rajin nak join GA or contest di Blog nih. Sebab saingan tu sengit sangat and aku pilih yang mana senang nk buat.. hehehehehe.. (aci tak?!).

Nih GA dari blog http://hafizahismail.blogspot.com.

Kalu korang teringin nk join senang jek syarat2 nya.. leh terjah terus ke blog tuan umah tuh.

Inilah dia picca yg aku pertaruhkan utk GA nih...

Kalu diikutkan takde la kiut miut sangat gaya Wawa tido. Tapi aku sangat suka melihat dia tido dalam keadaan begini, seolah2 dia memang lena diulit intan. Korang buat la mcm mana skali pun kat pipi gebush dia tu ke gomol2 dia ke.. mmg takde kesan. Tapi tu fasa pertama tidonye. Tak sampai 1/2 jam kang abis bantal busuk tah kemana, selimutnya tah ke mana... Whatever pun gaya tido anak ibu nih la yg menyejuk kan hati ibu setiap malam..... Sayang.....kat Wawa!! Mmmuuahhhh!!!!

NUR ILYANIE NAJWA BT CHE FADZLEE

2 TAHUN 10 BULAN

2 comments:

  1. salam dear..

    datang terjah entry GA ni..tq 4 joining n gudluck!

    ReplyDelete
  2. ooh!! dh dpt link sy.. thank u.. :D

    ReplyDelete

Jom Follow Me

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails