Kita bersama

Daisypath Anniversary tickers

Nur Ilyanie Najwa

Lilypie Kids Birthday tickers

Nur Ilyanie Najihah

Lilypie Kids Birthday tickers

Sunday, May 30, 2010

Apa yang ada dalam fikiran mereka???

Salam semua... lama dah tak jenguk blog ni. Minggu ni penuh mencabar kewibaan dan menyebabkan blog aku ni terpinggir dari mendapat perhatian aku...

Untuk hari ni aku nak ajak kawan2 duduk jap, sambil berfikir sejenak dan bayangkan... kena bayangkan tau..

Bayangkan wajah ibu kita memakai pakaian yang vogue seperti gambar di bawah ni. Soalannya apa perasaan korang sebagai seorang anak??
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
--
-
-
-
-
-
Dari akhbar Metro Online

Kalu aku.. memang tak ngaku ibu dah le... Ntah tak kenal sapa tu. Saya bukan anak dia... (memang aku bukan anak dia pun :D).

Itu je n3 aku ari ni. Aku tak mo ulas lebih2 sbb tak mo buka aib orang atau aku pun tak tau lebih mendalam tentang siapa mereka.

Cumanya aku ingin mengajak kawan2 supaya berfikir sebelum bertindak. Jangan lah bertindak dulu then baru nak berfikir dan baru rasa nak menyesal. Sebab dah tak guna "Nasi dah jadi bubur" memang tak leh tukar jadi nasi balik.

Kasihan kat anak2 diorg. Apa perasaan anak2 dorang kan? Esok2 bila anak tu dah besar, jangan le marah pulak bila dia buat perkara yang sama...*sighs*

Untuk berita lanjut korang leh le baca kat metro online klik kat link atas tu...

5 comments:

  1. elok benor lh tu,si rozita che wan baru balik umrah pakai seksi2 mcm tu. Itulah artis kita. Bila Wardina safiyyah kata artis tak boleh diajdikan role model , mrk melenting. Habis tu takkan nak wat role model kalau mcm ni.

    ReplyDelete
  2. Niuzubillah...kalu tak pakai camni tak leh ek...

    ReplyDelete
  3. Hawa & shameel, itu yang tertanya2 tu.. apa ada dalam fikiran mereka???

    ReplyDelete
  4. gila ah kak.terkejut saya teguk pakaian derang.ish tak malu ke pakai baju cmtu.nasib bukan mak saya.hehe

    ReplyDelete
  5. rathiqah, tu yg akak wat tajuk n3 question mark tu...apa yg ada dlm fikiran dorg??

    ReplyDelete

Jom Follow Me

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails