Kita bersama

Daisypath Anniversary tickers

Nur Ilyanie Najwa

Lilypie Kids Birthday tickers

Nur Ilyanie Najihah

Lilypie Kids Birthday tickers

Saturday, May 15, 2010

Australia.. tunggu kedatanganku...

Hidup kita ni penuh dengan harapan, cita-cita dan impian. Ada yang berkemampuan untuk memperolehinya dan ada yang perlu bersusah payah untuk mengecapinya.

Hari ni aku nak bercerita tentang impian aku. My Golden Dreams!

Dalam hidup kita mesti ada satu tempat di dunia ni (selain tanah tumpah darahku, Malaysia) yang menjadi idaman untuk kita pegi. Tak kira untuk visit ke, vacation ke, family trip ke, honeymoon ke. Atau apa-apa istilah lain yang korang nak gunakan.

My feveret place in the world is... AUSTRALIA...!!!!
Aku teringin sangat-sangat nak ke sana. Tak tau le kenapa. Aku ada 2 orang kawan blogger yang sedang menetap di situ. Kalu korang nak tau kenapa aku jatuh cinta nak gi Aussie, leh terjah jengok blog dorang kat sini atau sini.

Meh layan tengok picca yang menarik tentang Aussie (dikutip dari umah pakcik google)...

Layanzzz...
Sydney Opera House- Trademark for Australia

Sapa tak kenal makhluk Allah ni? Gi tengok ensiklopdia balik. Kalu tak de gi beli satu...
Kalu aku dapat aku nak belai, gomol, cium... dan letak dalam beg bawak balik...Leh tak?

Ni lagi satu.. apa tengok-tengok. Nak hutang ke? Tengok bb dia dalam pouch tu.. chumelnya..!!!

Perth Eye

Melbourne


Queen Victoria Market, Melbourne


Itu je yang dapat aku cari dari pakcik google. Kalu nak lebih lanjut gambar2 menarik yang telah dilawati secara realiti oleh orang yang sebenar, leh terjah blog ni. Lagi kat sini dan kat sini. Korang leh tau le kenapa aku nak bebenor (kat oghang payrock) ke Australia tu...

p/s: kak TTM, promote blog akak sekali ni :D.

5 comments:

  1. Auwww...thanks Fatin!

    Akak doakan Fatin n family sampai jugak ke sini nanti..:)

    Kalau dtg melbourne jgn lupa bagitau akak..jemput le dtg rumah, nanti akak masak sedap2 hehehe...

    ReplyDelete
  2. hehe..tora pn tingin nk g oversea ;p

    ReplyDelete
  3. TTM, akak.. tang masak sedap2 tu yg tak leh sabar nak ke sana tu... :D. Amin.. suatu ari nnt mesti akan smpi gak...

    Miss Tora, tu la kan. bagi yg susah nk ke sana, cam nk sgt aje ke sana... :D

    ReplyDelete
  4. Kekeke...tibe-tibe aku gelak sebab kan Fatin kan..aku baru mimpi aku pegi Australia & mimpi tu sangat real masa malam Khamis baru-baru ni...

    ReplyDelete
  5. wah...!! sama2 le kita bermimpi dan berangan-angan... :D

    ReplyDelete

Jom Follow Me

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails