Kita bersama

Daisypath Anniversary tickers

Nur Ilyanie Najwa

Lilypie Kids Birthday tickers

Nur Ilyanie Najihah

Lilypie Kids Birthday tickers

Thursday, May 13, 2010

Mas Thomas dan Mas Uber...


Masing-masing buat n3 pasal Mas Thomas ngan Mas Uber ni, aku pun nak nompang sekaki gak... :D (citernya tak nak dikatakan duduk bawah tempurung... ops! saya bukan katak ye...).

Honestly, aku tak amik tau pun...(bukan warganegara ke aku? jgn kata gitu... aku tau cuma knowledge tak banyak je...). Walau apa pun aku masih tetap mengharapkan agar pasukan Malaysia dapat meraih kemenangan seperti yang kita lalui 18 tahun lalu.

For info tentang Piala Thomas sila jemput ke sini. Dan jangan lupa tengok vid clip tu tau...kat sini (nak download vid clip tu tapi tak leh plak, tengok kat utube je ek...).

2 comments:

  1. WALOPON CHONG WEI TAK SEMACHO LIN DAN...MALAYSIA TETAP HEBAT

    WEEEEEE

    HAHAHAHAHAH

    ReplyDelete

Jom Follow Me

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails