Kita bersama

Daisypath Anniversary tickers

Nur Ilyanie Najwa

Lilypie Kids Birthday tickers

Nur Ilyanie Najihah

Lilypie Kids Birthday tickers

Sunday, May 9, 2010

Contest lagi....Contest Hangit by ARIEZA...


Contest lagi....

Kali ni dari blog ini lak
http://arieza0501.blogspot.com/2010/04/contest-hangit-by-arieza.html. (Feel like addicted to join contest la sekarang ni).

Contest yang ni tayang2 gambar lak. Jenuh aku pi cari picca kat dalam internet. Boleh ye dik...akak cilok picca kat dalam internet...? Menang kalah tu tak kisah, rezki masing-masing. Tapi saja nak test power... :D. Right! Kita mulakan...

1. Letak gambar contest kat side bar dan link- awai-awai dh siap dh...
2. Buat n3- tengah buat ni...
3. Upload gambar- sume dah siap kat bawah nu...
4. Taip caption YANG KELAKAR sahaja ye...- tak tau le masuk tahap kelakar ke tak??
5. Memang cilok gambar kat internet- gambar sendiri takde, so leh ye...
6. Memang nak merapu pun nnt- merapu la sangat....
7. Link referrar- check it out nun.......kat bawah nu....
8. Tinggalkan komen dan link kan ke n3 aku- dah siap kang aku buat...

U all dah ready??? Get set...GO!!!
-
-
--
---
-----
-------
--
-
--
Pada suatu hari, sedang kami duduk bersantai, tiba-tiba...!

Hah?!!! Alamak! Apa tu???!!!

Oh My God!!!!

Mummy....!!!! Tulun.....!!

Dia dah datang dah.... Larikkkkkk!!!!

Oh no! Not again...

Wa.......Ibu.... tolong!!!!!!

Waaaaaa.......!!!! (Aku dah tak tahan nak nangis ni...).

Hah?? Apa pulak ni?

Uiks! Hem... apa lain benor ghopenye?????
--------
-------
------
------
-----
----
---
---
--
--
--
--
--
--
--
-
-
-
-

Ta daaaaa...!!! Sekali, ibu salah pasang channel tv da... ingatkan menatang ni nak kejar kitorang tadi.... buat kitorang rasa hangit aje....

Macam mana? Leh pakai tak storyboard ni untuk iklan dypers kat tv? Hehehe...

p/s: tau contest ni dari sini.

2 comments:

Jom Follow Me

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails