Kita bersama

Daisypath Anniversary tickers

Nur Ilyanie Najwa

Lilypie Kids Birthday tickers

Nur Ilyanie Najihah

Lilypie Kids Birthday tickers

Saturday, May 8, 2010

1st Blogging Contest


Ari ni g ronda-ronda dan terjumpa blog http://durratul-ain.blogspot.com/ yang sedang menganjurkan contest. Stepnya sangat mudah that's why rasa cam nak ikut. Ye lah, masih baby lagi dalam dunia blogging ni mesti nak try macam-macam yang boleh.

Tak harap sangat untuk menang tapi cukuplah jika blog aku yang sebulan jagung ni diterjah orang dan boleh diterima dalam dunia blogging.

Ok, tak mo membebel panjang2, kita mulakan ye...
1. Jadi follower blog D.A- awal2 lagi dah buat
2. Tulis n3 ringkas- sedang ditulis dan hampir siap
3. Letak banner kat n3 dan side bar (link it)- dah siap gak
4. Tinggalkan link URL kat D.A- siap dah
5. Tarikh contest 1st May till 31st May- dah siap 080510 dah...
6. 3 pemenang-
wish i'll be the one

Dah, sume dah siap....

No comments:

Post a Comment

Jom Follow Me

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails