Kita bersama

Daisypath Anniversary tickers

Nur Ilyanie Najwa

Lilypie Kids Birthday tickers

Nur Ilyanie Najihah

Lilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, June 2, 2010

Siapa yang patut dipersalahkan????

Ada korang baca paper metro ari ni? Aku baca kat online Metro. Tajuk berita "PUKULAN ANAK DERHAKA".

Sinopsis berita...

Seorang bapa dan anak berada di ruang tamu menonton tv. Tv tu bapa dia tengok sambil pasang kuat2..

Anak dia tension dengar bunyi Tv yang bising2 tu pun tegur le bapak dia dengan nada suara yang tinggi semacam menjerit kat bapa dia. Ye la, dah bunyi kuat cam tu cakap perlahan mesti bapa dia tak dengar kan..

Alih2 bapa dia tak puas hati cakap yang anak dia tu biadap meninggikan suara kat dia.

Dipendekkan citer, bapa ngan anak tu bertengkar dan kesudahannya bapa dia kena lepuk dengan topi keledar berkali-kali kat kepala dan badan sampai cedera.

Anak dia lari dan sekarang kena tahan polis untuk siasatan lanjut. Selepas bapa dia buat laporan dan sekarang anak dia kena dakwa mengikut Seksyen 324 Kanun Keseksaan.


Moral of the strory: Siapa yang patut dipersalahkan..???

Macam-macam hal...

2 comments:

  1. anak belasah bapa??perghhhh...apa nak jadi laaa.....ayu tak sempat baca paper lagi hari ni...fatin, ada tag utk fatin...sila jawab ye ^_^

    ReplyDelete
  2. mcm2 manusia ni..kalau kita dulu nak angkat mata pun tak berani

    ReplyDelete

Jom Follow Me

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails