Kita bersama

Daisypath Anniversary tickers

Nur Ilyanie Najwa

Lilypie Kids Birthday tickers

Nur Ilyanie Najihah

Lilypie Kids Birthday tickers

Follow Me

Sunday, May 16, 2010

Award kedua...


Alhamdulillah... lagi sekali aku dikurniakan award dalam bulan kedua aku berblogging. Firstly sebelum aku berceloteh, adalah lebih baik aku ikut protokol penerimaan anugerah (Sapa-sapa yang dapat award ni kena ikut protokol ni tau...).

1. Copy award kat blog
Dah siap

2. Buat ucapan kepada pemberi award dengan penuh perasaan sekali tau
Alhamdulillah.. syukur ke hadrat Ilahi kerana diberi peluang untuk mendapat award ni. Terima kasih juga kepada dik Fasya Abdy sebab beri kepercayaan kepada saya serta juga buat teman-teman blogger yang sentiasa menyokong saya. Terima Kasih! (Alamak! sekali ucapan terima anugerah ABPBH le pulak... hik3).

3. Apa yang bermain di fikiran korang sekarang ni?
Nak balik jumpa Wawa dan windu kat Mr. Hubby gak... boleh gitu?

4. Apa nama samaran korang
- Abot (masa sekolah tingkatan 4 & 5) - Puterihannan (dunia cyber) - Kakyung dalam keluarga - Mak long di kalangan anak sedara

5. Berikan 3 orang yang korang sayang
- Mak - Abah - Mr. Hubby ngan Wawa (satu pakej ye...)

6. Panggilan untuk si dia
- Mr. Hubby (dalam blog)

7. Hadiah yang korang impikan dari seseorang yang istimewa
Tak harap lain dah selain $$$$$$$..hik3

8. Blog yang korang suka visit
Tengok kat list dalam blog utk kategori "Most Visited"

9. Tag award kepada 15 orang yang korang nak tag
Cikgu Ili niezareena marjan ibtisam
Dik Awe nordaleela Mek Da
Durratul Ain cikpuanmiera kak TTM
Dik intan ayien Miss Ketot
ibuayah damia ctshah dik rathiqah

9 comments:

  1. tak tau le dik... akak pun wat ikut protokol je... :D maklum la budak baru blajar... :D

    ReplyDelete
  2. hehe. mekaseh kak. t ain amek yee :)

    ReplyDelete
  3. Thanks Fatin...

    alamak..byknyer homework hehhehe

    ReplyDelete
  4. sama-sama dik... :D. jemput dtg umah slalu ek...

    ReplyDelete
  5. terima kaseh pu3 hanan.. hik3x.. ^^

    ReplyDelete
  6. TTM, ain, knowg: same-same.. sapa lagi kalu bukan kita2 sume yang nak support team blogger.. :D

    ReplyDelete
  7. Hahhaha.. sekarang baru saya ambil award sy eh.. beg sy penuh dgn sampah.. skrg sampah dah buang sy ambil award eh.. TQ syg hannan..

    ReplyDelete

Jom Follow Me