Kita bersama

Daisypath Anniversary tickers

Nur Ilyanie Najwa

Lilypie Kids Birthday tickers

Nur Ilyanie Najihah

Lilypie Kids Birthday tickers

Thursday, November 11, 2010

Tak sangka cempedak jadi nangka!!!

Boleh ke cempedak bertukar menjadi nangka??

Boleh ke...??

Tak boleh.. tak boleh..tak boleh...


Tapi kalu orang yg tak penah join pape contest ke GA ke lucky draw ke, tetiba menang boleh jadi tak??

Boleh..boleh..boleh...


Aku la tuh!!

Dah lama dh tau yg blog momma Nurul nih buat... bkn contest, lebeh kureng cam lucky draw la kot.. Sapa cepat dia dapat gitu!

Semalam ronda2 blog momma nih, ternampak angka dah 1296, tunggu punya tunggu... dapat la aku capture angka 1299.

Actually ikutkan aku tak dapat sbb ada orang lain dulu yg dpt capture, but since momma tak letak syarat sapa dulu dia dapat, makanya aku pun berjaya la dapat hadiah saguhati...

Hadiahnya belum diketahui tapi aku tak kisah pun, saja2 join nak eratkan silaturrahim. Esok2 aku buat GA ke, contest ke ada la org nak join kan...

Btw, thank u to momma Nurul.

P/s: Best jugak ek kalu menang2 hadiah kat blog nih.

4 comments:

  1. x pernah menang.tapi join gak memeriahkan majlis..hihi

    ReplyDelete
  2. deena, sy pun tak penah menang. ni pun kebetulan jek.. :D

    ReplyDelete
  3. nurul, alhamdulillah.. biasa2 aje... :D

    ReplyDelete

Jom Follow Me

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails