Kita bersama

Daisypath Anniversary tickers

Nur Ilyanie Najwa

Lilypie Kids Birthday tickers

Nur Ilyanie Najihah

Lilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, November 24, 2010

10 bintang....


Nak bagi 10 bintang kat Harry Potter & the Deathly Hallows... Boleh tak???
(**sukati lah kan.. nak bagi bape pun bintang kan... korang tak kisah pun kan??? hehhehe...)

Sangat berpuas hati dan sangat tak sabar tuk tunggu part 2 for the finale next year July, untung2 jatuh pada birthdate aku...

Ni pun tgh berkira2 and sdg planning camne nk g next year nih nnt..

Amboi.. excited gilerss kan?

Memang pun...

Nak g tahun dpn bb baru nak masuk 7 bulan, kena tinggal kat mak le jawabnya... hehehe...

**Apa la aku merapik nih...

Btw, sangat2 berpuashati dan memang tak sabar tunggu tahun dpn...

BESTT!!!

Layan picca ek...


Apa tu???



Model promosi HP


33 weeks preggy


Bergambar di tepi dinding... motif???



P/S: Best lagi bila yg belanja tgk adalah En. Hubby...Thank u much En. Hubby!!!

2 comments:

  1. ye!!setuju.su pun suka sangat citer dia kali ni.mmg bgs dorg pecahkan 2 parts camni.barulah blh feel macam dlm novel dia. sedih sgt ms dobby mati..huhuu

    ReplyDelete
  2. mummy aulia... siyes!!!!! sedih gak masa dobby mati tuh.... huhuhuhu....

    ReplyDelete

Jom Follow Me

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails