Kita bersama

Daisypath Anniversary tickers

Nur Ilyanie Najwa

Lilypie Kids Birthday tickers

Nur Ilyanie Najihah

Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, November 16, 2010

TAGGED

Selama aku blogwalking, memang ada perasan tagged ttg diri blogger yang 25 random things, fact, habits, or goal about you tu.

Berdoa aje aku di hati jangan la aku kena tagged tuh...

Tak semena2 dapat email dr sahabat blogger a.k.a mommy amiey, yang telah mengetag aku dgn tagged tuh...

Once you have been tagged, you are supposed to write a note
with 25 random things, fact, habits, or goal about you.
At the end, choose 25 people to be tagged.
You have to tagged the person who tagged you
If I tag you, its because i want to know more about you



---------------------------------------------------------------------


Makanya inilah dia...

Facts-

1. Anak sulung dari 3 beradik

2. Abah seorang peniaga, Mak surirumah tangga

3. Adik beradik yg dh kawin aku dan adik lelaki aku

4. Graduate student from UUM yang currently tak keje tapi tak menganggur

5. Berumahtangga for nearly 4 years (by Mac 11), anak sulung gugurl and 2nd newborn bb to be on this coming January 2011.

Suke-

6. Sangat suke dengan Harry Potter, jangan lupa tengok this coming 18th Nov tau...

7. Sangat suke dengar muzik and until now masih dengan muzik alternative rock

8. Suka beg, kasut, baju, seluar and make up? tgh mula suke...

9. Suke, fanatik addicted to CAT. Penah kena cucuk, jahit luka, cakaran tu usah cakap la ngan kucing nih...

10. Suke sangat nak pegi Aussie...

Tak suke-

11. Tak suka orang yang hipokrit, talam dua muka, jenis tikam belakang, fakers, muka nampak baik tapi hati busuk...

12. Tak suke pergaduhan, pertelingkahan, perselisihan faham, peperangan...

13. Tak suka dengki ngan orang, bermuka2 ngan orang, busuk hati ngan orang.. cam dialog citer P.Ramlee "
Lu punya nasib, lu makan.. Dia punya nasib, dia makan.. Apa salah makan sama-sama!
"

14. Tak suka dok diam kat umah, ada aje benda nak dibuat...

15. Tak suka hasil kraftangan, sebetulnya takde bakat pun...

Terkini-

16. Suke menjelajah blog fashion dari beberapa fashion blogger (leh tgk kat bloglist)

17. Berjinak2 dengan dunia kecantikan termasuklah make up, clothing and hijab (explore melalui blogwalking jek.. blm try agi)

18. Mendapat kesedaran dan sedang menimba ilmu serta berharap dapat sokongan keluarga dan rakan2 untuk usaha exclusive BF selama 6 bulan pertama for our 2nd newborn nnt.

19. Bergiat aktif dengan aktiviti Support Group Meeting yang diadakan setiap bulan

Harapan, keinginan dan impian-

20. Berharap agar dapat sambung master suatu masa nanti

21. Berkeinginan untuk berjaya dalam biz

22. Nak bukak blogshop sendiri

23. Berimpian untuk sampai ke Aussie satu masa nanti..

24. Nak pakai kete Estima

25. Nak anak 4 orang...


Ok! That's it...

Sekarang nak tagged... jom kita tgk sapa yg kena!!!

Momma Mia
Momma Huda

Belog Kak Mah

Momma Kira

Momma Rania Husna

Momma Ayu Khairy

Momma Deena Awanis

Momma Adam

Momma Ummi

Momma Alfa Juliet


Selamat Menyiapkan keje umah!!!

1 comment:

Jom Follow Me

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails