Kita bersama

Daisypath Anniversary tickers

Nur Ilyanie Najwa

Lilypie Kids Birthday tickers

Nur Ilyanie Najihah

Lilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, November 3, 2010

GA: 4th Anniversary Giveaway


Another GA yang nak aku join... khas dibawakan dari member blogger a.k.a sumber inspirasi dan member sekampus aku (di zaman mude2 dolu2) iaitu Cik Puan Ayu Khairy.

Sila terjah terus ke blog tuan rumah untuk details.

"Kemanisan rumahtangga dirasai apabila 2 hati bertemu dan menyemai perasaan kasih sayang dan cinta kerana ALLAH S.W.T.

Kemanisan hidup bersama dikecapi apabila 2 hati menyemai kasih sayang dan cinta kerana keredhaan ALLAH S.W.T.

Kemanisan hidup dilalui bersama apabila salah faham, ketidaksamaan dihadapi dengan hati yang tenang dan diselesaikan dengan penuh kesepakatan.

Selamat Ulangtahun Perkahwinan yang ke 4 buat Ayu dan pasangannya Khairy, semoga mahligai bahgia yang terbina hasil dari perkongsian 2 hati berkekalan hingga ke akhir hayat, AMIN......"

5 comments:

  1. eh kwn sekampus? em kak ayu ni kwn sekampus kakak kite jgk ms kat uum. hehe

    ReplyDelete
  2. thanks beb...terharunya...aku ambil link ni..

    all the best

    ReplyDelete
  3. selamat ulangtahun jugak kat puan ayu tuh, semoga berkekalan hendaknya..

    ReplyDelete
  4. oh..sy pun uum jugak..tapi junior kot..hehe..2003-2006..

    ReplyDelete
  5. wah!!!! sukenya warga2 bekas UUM bertemu di dunia blogger... :D

    ayu, harap dpt la aku lucky no tuh... :D

    ReplyDelete

Jom Follow Me

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails