Kita bersama

Daisypath Anniversary tickers

Nur Ilyanie Najwa

Lilypie Kids Birthday tickers

Nur Ilyanie Najihah

Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, November 5, 2010

Bravo to nursing mom, Cik Puan Miera!!

Aku tau ramai ibu2 yang BF bb menghadapi pelbagai dugaan dan cabaran dalam memastikan BF exclusive tercapai terutamanya di awal2 6 bulan yang pertama.

Begitu juga yang terjadi kepada sahabat blogger a.k.a nursing mommy, Cik Puan Miera.

Aku bukan nak mengulas, tapi aku nak menyatakan rasa bangga aku dengan semangat dan kekentalan yang ada pada momma ini since beliau baru sahaja terlibat dengan dunia BF for her first child, bb boy Cyrus.

So kalu ada nursing mommies yang menghadapi masalah susu sedikit, percayalah semua itu hanyalah mainan psikologi semata2.

Yang paling penting......... KERJA...SAMA...!!!!

Bukan yang nih... (perlu gak tp ada yang lebih penting lagi.....).

Yang paling penting...

DETERMINATION!!

So, kalu rasa nak amik sket semangat momma ini, sila lah terjah ke teratak beliau...

CIK PUAN MIERA

3 comments:

  1. pas ni bleh lah hannan plak citer journey bf wawa dulu..sharing is caring..hehe

    ReplyDelete
  2. salam singgah. support breastfeeding jugak. Jom exhcnage link. Follow jugak.

    ReplyDelete
  3. thankssssssssssssssssss!

    ade jugak entry khas ni ye
    really appreciate that!
    muahkss

    ReplyDelete

Jom Follow Me

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails