Kita bersama

Daisypath Anniversary tickers

Nur Ilyanie Najwa

Lilypie Kids Birthday tickers

Nur Ilyanie Najihah

Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, November 9, 2010

SGM lagi...

SGM lagi!!!!

Kali yang keenam diadakan di Ipoh. Dengan tema warnanya PINK dan PUTIH.

Menarik, tertarik and memang debom!!

Tentatifnya adalah seperti berikut:

DATE : 14 NOV 2010
TIME : 9.00 a.m.
VENUE : PADANG POLO, IPOH...BRING POTLUCK
TOPIC : dimaklumkan kemudian... (tak kisah le apa pun tajuknya jji ttg BF)
sumber drp Dr. Nadrah


So, apa tunggu lagi?? Platform terbaik utk menimba ilmu dan juga medan memotivasikan diri dan semangat yang hampir2 luntur untuk berBF...

Jemput datang ye kepada kawan2 yang berada di Ipoh atau yang berada di luar kawasan pun sangat dialu2kan...

Sumber: Susuibu.com

2 comments:

  1. Bestnye....tapi aku tak bleh nak join dah..nanti aku sedih.

    ReplyDelete
  2. ili, alahai beb... jgn la gitu. tak semestinya nk join kena ada bb or kena BF or kena preggy. ni ilmu sepanjang hayat.. leh sharing2 ngan kengkawan lain... :D

    ReplyDelete

Jom Follow Me

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails