Kita bersama

Daisypath Anniversary tickers

Nur Ilyanie Najwa

Lilypie Kids Birthday tickers

Nur Ilyanie Najihah

Lilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, November 10, 2010

Fening lalat lah...

Semakin hampir semakin fening lalat...

Susah la sangat nak memilih nama si kecik dalam pewot nih.

Oleh kerana jantinanya masih samar2, so aku dan En.Hubby decided utk sediakan 2 pasang nama... 2 nama bb gugurl dan 2 nama bb boboy.

As per last n3, aku dh cakap yang nama bb gurl will starts with 'NUR ILYANIE....' yang tu takde hal dh. Nama yang belakang nye tuh.. jenuh kami berdua nak fikirkan.

Nama for bb boboy dah ada dah.. tinggal nak lai lai li tam pom je... :D

Nama for bb gugurl nih tak dapat kata putus agi nih....

Argghhh!! Fening lalat lah....!

No comments:

Post a Comment

Jom Follow Me

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails