Kita bersama

Daisypath Anniversary tickers

Nur Ilyanie Najwa

Lilypie Kids Birthday tickers

Nur Ilyanie Najihah

Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, May 27, 2011

Positive Parenting

Assalamualaikum!!

 Masa saya bersalin di Hospital Bersalin Ipoh, saya diketemukan dengan satu majalah yg sangat informatif. Tak pasti ada dijual di pasaran ke tak, sebab kat MPH pun saya tak penah jumpa majalah tu. However, saya berjaya jumpa website majalah tersebut dan baru berjinak2 untuk mengexplore ilmu yg terkandung di dalamnya.

Sejak kejadian Wawa melukis di kereta hari tu, hati saya mula rasa bimbang sebab saya takut kelakuan itu berlaku akibat kurangnya perhatian yg saya berikan pada dia. Makanya saya ambil keputusan untuk belajar secara serius ttg Positive Parenting.

Jom kita gerodek ilmu ttg Positive Parenting.

3 comments:

  1. awe nak bace boleh tak..heheh...ilmu kena ada dulu.. :) tq sharing kak

    ReplyDelete
  2. thanks 4 sharing..boleh buat baca sebagai persediaan sebelum kawen..hik3.

    ReplyDelete
  3. good! good! sebab ilmu parenting ni ilmu sepanjang usia... :D

    ReplyDelete

Jom Follow Me

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails