Kita bersama

Daisypath Anniversary tickers

Nur Ilyanie Najwa

Lilypie Kids Birthday tickers

Nur Ilyanie Najihah

Lilypie Kids Birthday tickers

Thursday, May 19, 2011

My Interest II

Assalamualaikum...

Hari tu saya cerita pasal minat saya tentang muzik dan lagu. Ni saya nak citer tentang 2 perkara yg saya minat lagi.

First tentang kehadirannya tak lama lagi, tapi tak tau le leh pegi ke tak dengan adanya si kenit tu. Btw, saya akan usahakan jugak sebab kali ni episod terakhir dari sequel nya. Apa lagi kalu bukan HARRY POTTER AND THE DEATHLY HALLOWS: PART 2. Tak sabar nye....!!!!
Nak tgk trailernya... meh klik kat link ini, HPATDH.

2ndly, tentang sambungan epik thriller yg menjadi rebutan dan sebut2an di kalangan peminat fanatiknya... adakah di dunia manusia sepertinya???
"Apabila hujan turun,
melimpahlah air dari perbukitan,
aliran menujah ke batu,
melekuk tanda waktu beralih,
seiring nyawa menghanyut usia,
sejalan nafas melangkah ke hujung,
awan kalau dapat dicapai.....
maka saktilah hamba"
"Laksana langit mencengkam purnama
Ibarat mutiara di lautan biru
Saujana mata memandang, seluas langit terbentang.

Tatkala cinta berbisik, suaranya memuji TUHAN

Pabila rindu terusik, rasulnya jadi pilihan.

Sampai masanya cinta jadi taruhan

Sang Ratu menjadi impian...."
Dah boleh agak apa ceritanya???

Nin dia!!!





























Rupa2nya novel terbaru dari Ramli Awang Murshid ni adalah sambungan buku yg ke-5 dari siri epik thriller BAGAIKAN PUTERI. Sungguh tak ku sangka, sebab ingatkan novel terbaru aje.

Kepada peminat setia kedua2nya, Harry Potter jom kita serbu panggung July nanti dan to all RAMians, jangan lupa dapatkan di kedai buku berdekatan. Wallawei!! Macam buat promo iklan lak...hehehe...

*Credit Picca to Yahoo!

2 comments:

  1. harry potter awe tak layan kak..tak tahu kenapa...tapi Narnia memang tgk dari awal :)

    ReplyDelete
  2. awe, Harry Potter kegilaan ku! tak tau kenapa... :D

    ReplyDelete

Jom Follow Me

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails