Kita bersama

Daisypath Anniversary tickers

Nur Ilyanie Najwa

Lilypie Kids Birthday tickers

Nur Ilyanie Najihah

Lilypie Kids Birthday tickers

Saturday, May 14, 2011

My Interest

Assalamualaikum semua!!!

Selama berblogging, tak penah citer detail pasal interest saya. Especially bab music.
Actually dari zaman mude2 dolu2, saya suke mendengar muzik ALTERNATIVE ROCK. Sgt2 minat sampai ke hari ni. Layan sangat2 muzik dia especially time tengah tensen2 masa zaman belajar dulu nak dekat exam layan muzik alternatif rock memang perrrgghhh!!
Ingat lagi kumpulan pertama dan album pertama dan lagu pertama yg saya dengar and kebetulan time tu tengah hits COME OUT AND PLAY, dr album Smash kumpulan The Offspring. Memang best!!!! Takkan tak ingat kot. Kalu tak tau g google balik.

 
Then diteruskan ngan macam2 kumpulan alternatif rock yg lain dan sekarang paling best saya suka layan
Muse

Green Day

Cold Play

Right now i'm listening to Muse.

*credit picture to Yahoo!

No comments:

Post a Comment

Jom Follow Me

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails