Kita bersama

Daisypath Anniversary tickers

Nur Ilyanie Najwa

Lilypie Kids Birthday tickers

Nur Ilyanie Najihah

Lilypie Kids Birthday tickers

Saturday, May 14, 2011

Cupcakes

Assalamualaikum semua!!!



Credit Picca to Yahoo!
 
Honestly saya tak pandai memasak. Sikit2 ala kadar tu boleh la buat makan2 biasa jek. Tapi 2 3 ari ni saya ngidam sangat nak makan cupcakes buatan tangan sendiri.
Cuba tgk picca cupcakes tu, cam sedap sangat!!!! Meh kongsikan ngan saya idea nak buat cupcakes yg simple tp sedap siap ngan topping sekali..

Ni pun tengah google resipi cupcakes kat web ngan youtube.

Rasa lapar le pulak...

4 comments:

  1. alalalalala.... cam cedap je tgk gambar2 tu sume.... huhu

    ReplyDelete
  2. cupcake memang dah trend skunk kan..heheh..tapi tak puas makan

    ReplyDelete
  3. try la yg terbaru, red velvet lak..ngee

    ReplyDelete
  4. nieyxzha, mmg cam sedap kan..

    awe, tak puas makan kena beli banyak2..

    yangyuyu, mmg ada terbaca tp try yg plain aje dulu, awak ni amatur jek! :D

    ReplyDelete

Jom Follow Me

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails