Kita bersama

Daisypath Anniversary tickers

Nur Ilyanie Najwa

Lilypie Kids Birthday tickers

Nur Ilyanie Najihah

Lilypie Kids Birthday tickers

Monday, May 30, 2011

Gelagat anak2 di depan web cam

Assalamualaikum!!!

Lama tak bersiaran sebab bil broadband tak berbayor lagi. So, today is a quick update pasal anak2. Just melayan picca aje ari ni.

Btw, nak bagitau yang si Jihah tu walaupun baru 4 bulan lebih nak masuk 5 bulan Jun ni nanti, dah pandai demand. Nak citer kat sini tak reti nak describe. So jom layan je piccas. Semuanya aksi spontan dua beradik tanpa disuruh2.. yg si kecik tu boleh tahan jugak!! All those picca, yg plg favorite....





This is my favorite!!! Sweet!!!

4 comments:

  1. suka mereka nye...heheh...kakak nya melayan je ek

    ReplyDelete
  2. kecik2 dah pandai posing yer..

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah.. yg si kecik tu pun tau2 je muka dia kena inteprem dlm web cam...

    ReplyDelete

Jom Follow Me

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails