Kita bersama

Daisypath Anniversary tickers

Nur Ilyanie Najwa

Lilypie Kids Birthday tickers

Nur Ilyanie Najihah

Lilypie Kids Birthday tickers

Saturday, April 30, 2011

Duke and Duchess of Cambridge

Assalamualaikum semua!!!


Semalam MIL saya sanggup duduk depan tv dari jam 5 petang sampai la jam 8.30malam just to watched the royal wedding of William and Kate, yg kini dh bertukar status sebagai Duke and Duchess of Cambridge.

Nak citer pasal sejarah salasilah keluarga diraja nih memang la eden takdo ilmu pengetahuan. Sekodar nak mengulas sedikit sebanyak event yg berlangsung semalam tu boleh la ek. But obviously wed dress yg dipakai Kate tu memang le cantik. Ianya simpel but gorgeous sangat! Takde aksesori yg sarat di badan dia.
All along the event, saya dan MIL jadi panel of jury pulak mengkritik, membahas dan mengomen setiap inci keadaan, org, tetamu dan apa yg dipaparkan kat tv tu. Yang ni tak kena, yg ni ok, yg tu tak elok, yg ni patut begini, yg tu tak cantik kalu macam tu. Hehehe...Macam2!

Basically, dpt la jugak peluang nk tgk tayangan live royal wedding secara percuma di kerusi hadapan lak tuh. Btw, punya obsesnya rakyat British terhadap perkahwinan di raja tu sehingga sanggup menunggu dan ada juga yg smpi tertidur di kaki lima sejak awal pagi utk dapatkan port yg menarik.

Pas ni tengok la pulak berapa lama bertahan perkahwinan diraja tuh.


Credit all Pictures to http://royalwedding.yahoo.com/7

1 comment:

  1. kami pun tgk...on off lah...tak larat lah panjang sgt..hehe

    ReplyDelete

Jom Follow Me

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails