Kita bersama

Daisypath Anniversary tickers

Nur Ilyanie Najwa

Lilypie Kids Birthday tickers

Nur Ilyanie Najihah

Lilypie Kids Birthday tickers

Sunday, December 5, 2010

Contest: Nak Menang Header dan Blog Makeover!

Berblogwalking di belog baru tuan umah En. EQ menemukan aku dgn contest ini.

Sangat2 bertepatan ngan kemunculan tahun baru 2011 serta makeover yg bakal aku buat pada diri aku sendiri, aku rasa terkena plak pada masanya tuk aku join contest nih.

**Kalu menang mmg lah aku sgt2 bertuah.. Kenapa?? Baca selanjutnya....

For further details ttg contest nih sila klik banner di bawah.



Firstly aku nak bagitau yg contest nih mmg terkena sgt ngan visi dan misi aku tuk tahun 2011.

Kalu korang tgk wishlist aku yg aku letak kat sidebar tu, mmg banyak benda2 baru ttg diri aku yg aku nk cuba bongkarkan. Dan masuk tahun 2011, maknanya dah setahun aku berjinak2 dgn dunia blogging.

Secondly, aku memang tak suka stick pada satu2 perkara dlm jangka masa yg lama. Cepat boring! Aku sukakan something yg adventurous and thrill, that's why kalu korang mengikuti aku sejak awal aku pasti akan mengubah rupa muka blog aku dan isi n3 aku jugak pelbagai bersesuaian dengan tema blog aku "IT'S ALL ABOUT OUR LIFE".

So, kalu aku menang contest nih rasa sgt2 bertuah sbb leh buat makeover kat blog and header aku secara total!! Seperti yg aku idam2kan sempena kedatangan 2011.

Mula2 sekali aku nak makeover header, aku tak pandai nak create tp aku nak header aku tu sesuai ngan tema blog "IT'S ALL ABOUT OUR LIFE" which is full of colours!!

Oleh sebab aku suka tukar2 background, harap2nya aku leh la dpt beberapa sample background yg menarik tuk aku tukar2kan ikut suka aku. Slalu aku g web nih aje tuk cari background yg sesuai, tp tak banyak pilihan.

2011 nanti aku akan ubah tema n3 aku lebih kepada ibu2 sket tp tetap rugged... rugged aku tak le dr segi pakaian tp dr segi pemikiran dan mentaliti.

Tema warna aku nak pilih warna yg pelbagai biru, pink, orange or green. Takmo stick to one colour nnt cepat boring! kasi Colourful sket.

Oleh sebab 2011 nih aku akan berjinak2 secara serius dengan dunia Penyusuan Susu Ibu, banyak n3 aku nnt bersifat informatif dan ilmiah. Jadinya, layout or template blog aku nak simple tp friendly user. Tak pening nnt bl blogger lain nak cari pape yg perlu dr blog aku.

**Wah...!! Banyaknya hal yg aku rapik kan... mcm ye ye je aku akan menang...


Ok! That's it!!

Nak ajak member2 lain join

Cik puan Ayu Khairy

Cik puan Deena

5 comments:

  1. waahhh.... kebetulan sgt kena dgn wish list hehe :D

    thanks for joining, good luck!! ^^ and keep in touch :D

    ReplyDelete
  2. gigihnya ko blogwalking ye , rajin join contest hmm..

    ReplyDelete
  3. deena, join... jgan tak join.. peluang baik punye nih!!

    yangyuyu, kalu malas nk update aku BW la.. :D

    ReplyDelete
  4. btl ckp umi...ko mmg rajin jalan2 tgk blog org....aku mcm tak ckp masa jek

    ReplyDelete

Jom Follow Me

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails