Kita bersama

Daisypath Anniversary tickers

Nur Ilyanie Najwa

Lilypie Kids Birthday tickers

Nur Ilyanie Najihah

Lilypie Kids Birthday tickers

Follow Me

Wednesday, December 1, 2010

Ada apa dengan December??

Staff gomen seronok dengan kehadiran Dec.. walaupun sedikit tp leh la buat menambah belanja RM500 tuh kan...

Pasangan dua sejoli lagi seronok dgn kehadiran Dec nih sbb rata2 ada je kenduri menyambut hari bahagia mereka... kepada yg bakal menjadi raja sehari 'SELAMAT PENGANTIN BARU'.

Budak2 yg sekolah pun seronok dgn kehadiran Dec sbb leh spend time dok umah main game, spend time ngan kengkawan dan keluarga masing2.




Tapi bagi aku...


Bukan tak seronok....

Cumanya....


Hati makin berdebar debar.. dup dap..dup dap..


Tinggal lagi....


-
-
-
-
-
--
-
--
-
-
-
--
-
-
-
-
--
-
-
-
-
-
40 hari lagi???!!!!!!!!


Wah.. baru terpandangkan pregnancy ticker tu tadi.... huish!! cam tak caya jek...

Cepat tol masa berlalu!!!

Check up 34 weeks semalam pun keadaan masih sama.

BB masih in breech condition.


So, kena tunggu lagi 2 minggu for 36 weeks check up utk dok buat keputusan dgn ujian scan.

Menarik nafas panjang aku dibuatnya bila mengetahui kedudukan bb masih lum ada perubahan. Agaknya bb selesa berada dekat dgn jantung ibu, sbb di situ dia berasa tenang dan selesa.

"Ya Allah, Ya Tuhanku!! Permudahkanlah urusanku untuk melahirkan umat nabiMu, Muhammad S.A.W. AMIN....."

P/s: Biar apa pun yg berlaku, czer ke normal ke, ibu tetap menerima kehadiranmu dengan hati yg redha.... Hanya ALLAH yg Maha Mengetahui apa yg terbaik buat kita.

4 comments:

  1. insya allah..semoga selamat semuanya..

    ReplyDelete
  2. Deena, Harapannya gitulah...Insya Allah mohon dipermudahkan.. :D

    ReplyDelete
  3. insyallah..moga² dipermudahkan untuk kita ye :-)

    ReplyDelete

Jom Follow Me