Kita bersama

Daisypath Anniversary tickers

Nur Ilyanie Najwa

Lilypie Kids Birthday tickers

Nur Ilyanie Najihah

Lilypie Kids Birthday tickers

Thursday, September 30, 2010

CONTEST: Gaya Si Comel Berbaju Raya

NUR ILYANIE NAJWA BTE CHE FADZLEE

2 TAHUN 10 BULAN (pada 7/10/10 nanti)


Dah lama tak join contest (sbb tak confident leh menang...heheheh...). Ni tetiba nampak contest anjuran bersama BabyIbu dan Azzamoro, rasa macam nak join le pulak.

Nak join jugak ke?? Senang jek... meh kita ikut segala syarat2 penyertaannya.

  • Letak banner di side bar blog dengan link ke n3 contest- DONE
  • Link BabyIbu dan Azzamoro dalam bloglist- DONE
  • Membuat n3 tentang contest- DONE
  • Upload 1 gambar si comel dengan gaya berbaju raya (baju melayu/baju kurung)- nak buat keap agi
  • Nyatakan nama si comel dan umurnya- DONE
  • Pertandingan terhad kepada si comel berusia 1 hari hingga tidak lebih 4 tahun pada tarikh akhir pertandingan- dah ikut syaratnya
(Untuk syarat2 lain leh terjah blog dorang for further details).

Yang paling best tuh penaja2 hadiahnya... grand2 belaka!


* BabyRuffkins
* Gin & Jacqie
* Myavenue888
* MySuperkids
* SecretBargains
* Tote Boutique
* Tupperwareville
* Weego Bottles
* Victoria's Secret Heaven

Tempoh penyertaan adalah dari 25 September 2010 - 31 Oktober 2010

Jadi tunggu apa lagi??? Cepat2 join, leh la kita grab the chance utk dptkan hadiah2 yang menarik dari penaja2 hadiah yg grand2 tuh!!

1 comment:

Jom Follow Me

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails