Kita bersama

Daisypath Anniversary tickers

Nur Ilyanie Najwa

Lilypie Kids Birthday tickers

Nur Ilyanie Najihah

Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, September 21, 2010

Anak meragam bila nak dapat adik??

Aksi budak nakal sebelum tidur....





Kata orang tua-tua, budak2 memang suka meragam bila nak dapat adik. Betul ke statement tuh?? Kalu la betul bagai dikata....memang aku sedang melalui tempoh yang sukar.... hehehehe... (leh gelak lagi ek...??).

Honestly aku sekarang ni memang bertarung hati dan perasaan melayan karenah budak nakal dalam picca tuh. She's not a naughty girl.. naughty2 manja tuh biasa la.. tapi perangai dan fiilnya makin menjadi2 pulak skrg ni.

Makin degil, takleh nak dengor kata, suka wat ibu marah, ada saja perkara yang tak kena, merengek2 tu usah cakap le....macam2 hal ngan si kecik tu skrg.

Orang kata bila darah naik kita yang susah tapi kalu kita naik darah orang yang susah... Camtu la keadaannya. Letih nak layan tapi bila time dia tidur, melihatkan wajah mungil dan chumel serta innocent tuh terasa bagai disejukbekukan aje hati ni. Mula la rasa nak feeling teringat balik cubit pukul kita serta jerit pekik kita time kita tengah marah tuh.

Anakku oh anakku....!!!

No comments:

Post a Comment

Jom Follow Me

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails