Kita bersama

Daisypath Anniversary tickers

Nur Ilyanie Najwa

Lilypie Kids Birthday tickers

Nur Ilyanie Najihah

Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, February 22, 2011

Edisi luahan perasaan: Tak tau nak luahkan macam mana


Sebenarnya hidup saya tak susah, tapi tak juga penah senang. Saya tak mo jadikan blog sebagai medium utk membuka pekung di dada sebab saya tak mo simpati orang atau pun plg worst umpat keji orang.

Tapi start semalam mood saya mmg sangat2 down. Fikiran saya runsing, saya tak tau nak luahkan pada siapa. Segalanya semakin kusut dan merunsingkan.

Oh! Bukan sebab BF journey saya. Setakat ni BF journey saya sangat menghiburkan dan menyeronokan.

Tapi sebab masalah diri sendiri yg tak penah sudah2.

Oh ya! Bukan juga sebab masalah rumahtangga. Alhamdulillah tak lama dh nak menginjak ke usia 4 tahun rumahtangga kami bahagia walaupun kengkadang ada le 'tergigit lidah' sikit2 tu.

Ntah le.. saya pun dah tak tau nak ikhtiarkan macam mana. Susahnya sejak dari dulu (lepas graduate) smpi sekarang. Tapi saya tak penah putus asa mencuba utk memperbaiki diri.

Hanya ALLAH yg tahu...*sighs*

Macam ni la keadaan saya sekarang....
P/s: N3 penuh emosi hari ni ye puan2..

3 comments:

  1. Semua orang ada mslah..cuma kesabaran yg dapat selesaikan smua. harap bersabar sbb saya pun sntiasa bersabar untuk menempuh ranjau kehidupann ini...salam berkenalan...

    ReplyDelete
  2. sabar banyak- banyak. itu mungkin slh satu penyelesaian. insyallah lepa sni ada petunjuk yang diberikan berkat kesabaran..

    tuhan tak akan menguji umatnya yang tak mampu menanggung masalah itu.

    ReplyDelete
  3. thanks for ur support!!! really appreciate it.. :D

    ReplyDelete

Jom Follow Me

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails