Kita bersama

Daisypath Anniversary tickers

Nur Ilyanie Najwa

Lilypie Kids Birthday tickers

Nur Ilyanie Najihah

Lilypie Kids Birthday tickers

Saturday, February 26, 2011

BB Jihah Development: 7 weeks

Assalamualaikum semua!!!


Alhamdulillah minggu ni dah masuk minggu ke 7 bb Jihah or 46 days.
Setakat hari ni bb Jihah dah mula pandai nak bersembang, mulut nya henyot benyot nak bercakap. Dah pandai jerit2 panggil orang bila tgk takde org depan matanya sebab nak ajak bersembang. Dah pandai kenal org dari segi rupa yg dilihatnya dan suara yg didengarinya. Menyusu mcm biasa, selera besar! Selagi tak puas tak lepas. Tapi kalu nak tidokan dia susah juge, mayb sbb Wawa dulu ajar pakai pacifier tp bb Jihah takmo pulak pacifier.



Hidup saya berubah 100% dengan kehadiran bb Jihah. Dan sekarang ni saya terpaksa pula berhadapan dgn situasi yg memerlukan saya utk buat keputusan yg bakal memberi impak dlm hidup saya.
Nak terus bekerja bersama masyarakat @ bekerja di rumah sahaja???

Oh bb Jihah! U really changed my life completely...

6 comments:

  1. suka sgt baby,. jaga baby baik2... n akak pon,,.wat kepuutusan baik2.

    ReplyDelete
  2. wah kejap je kan.. hehe... saya pun suka follow baby center. banyak ilmu kan di situ

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah.... mmg rasa kejap je masa berlalu. tp yg menjaganya mmg tak terasa masa tu berlalu pun. tak jemu nk jaga bb, kalu boleh nk maintain bb je.. heheheheh

    ReplyDelete
  4. ini ke masalhnya kak?kena bincang ngan family n lagi2 suami la kak..n akak punya minat pon kena ambil kira juga..pk betol2 taw...:)

    ReplyDelete
  5. decide what ever best for u and r family k kak..take care..
    hugs for wawa n baby jihah..

    ReplyDelete
  6. itu keputusan yg sgtttt besar...sy takde choice tuy..nak tak nak keje jugak..hehe

    ReplyDelete

Jom Follow Me

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails