Kita bersama

Daisypath Anniversary tickers

Nur Ilyanie Najwa

Lilypie Kids Birthday tickers

Nur Ilyanie Najihah

Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, February 11, 2011

Bb Jihah at 30th day

Assalamualaikum Pictures, Images and Photos 


Semalam gi klinik utk cucuk dan check up bb Jihah sebulan. Sbnrnya tak tau pun yg bb Jihah kena cucuk. Sampai kat KK, nurse bagitau kena cucuk. Apalagi.. saya lak yg terkejut. Anda pulak jangan terkejut. Dah lama tak bawak bb g KK, kali terakhir 3 tahun lepas, so memang le tak ingat ada cucuk sebulan.


Btw, Alhamdulillah berat bb Jihah pun dah bertambah berkat khasiat susu ibu. Daripada berat lahir 3.25kg, timbang semalam dah 4 kg anak ibu ni. Syukur sangat!


Sebelum cucuk tu, nurse buat test utk tgk perkembangan pancainderanya dan beberapa anggota badan lain. Alhamdulillah.. bb Jihah membesar dengan sihat.


After that, baru bb Jihah kena tembak. Utk membuatkan bb Jihah relief dari kesakitan kena tembak tu, saya sumbatkan susu ibu. Tapi by the time jarum suntikan tu terkena kulit lembutnya, huwaaaaaa!!!!!!!Saya pulak yg suspen kejap...


Nanti kena cucuk lagi next month...haishhh!


P/s: Bab cucuk mencucuk ni mmg tak gemor benor

3 comments:

  1. happy besday yg ke sebulan..heheee
    sekejap je ye..last week gi megoplex,
    mkn mee kicap teringat kt fatin.. ^_^

    ReplyDelete
  2. alalala..xpe yer jihah..sakit sikit je inject tu..=)

    ReplyDelete

Jom Follow Me

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails