Kita bersama

Daisypath Anniversary tickers

Nur Ilyanie Najwa

Lilypie Kids Birthday tickers

Nur Ilyanie Najihah

Lilypie Kids Birthday tickers

Monday, February 28, 2011

Berkhidmat bersama masyarakat atau berkhidmat di rumah sahaja???

Assalamualaikum semua!!


First of all thanks to my blogger frens yg sudi revert pasal masalah saya dalam post ni.

Keputusan harus dibuat dalam bulan Mac ni jugak dan ia akan menentukan arah tuju masa depan saya seterusnya.
Yang menjadi musykil saya sekarang ni, macam mana ibu2 yg bekerjaya memilih dan membuat keputusan tuk tinggalkan bb yg masih kecil bersama babysitter atau di taska???

Mak saya mahu menjaga, tetapi berat pula rasa hati ni nak menyusahkan dia sebab nak jaga 2 org anak pun saya kelam kabut, inikan pula seorang opah nak jaga 2 org cucu. Kakyung Wawa dah besar boleh la jugak independent, yg si kecik ni ha... nak kena full attention.
Haduyai!! Fening la.. fening la...

Leh kongsi sket tak pengalaman ibu2 bloggers yg bekerjaya (terutama sekali yg BF bb), meninggalkan bb kecil yg comel ni utk dijaga oleh babysitter?

Lagi satu hal, macam mana sebenarnya cara kita nak bagi bb minum EBM? Oleh sebab saya masih di rumah, perlu ke saya training bb Jihah tuk minum EBM ikut time (buat schedule) or ikut demand jugak)??

Help me please... :(

Budak kecik yg mengubah hidup saya.

2 comments:

  1. http://azhariahzuber.blogspot.com/2011/02/latih-bayi-guna-botol-part-2.html
    itu panduan nak latih baby minum botol...
    emak sy bekerja, jadi memang dah biasa la sy duk babysitter...sy tak leh bayang kalau tak keje..mana nak cari duit??? hehe...
    kita kena berkorban kalau nak dpt sesuatu

    ReplyDelete
  2. kalau takde masalah kewangan, saya sokong awk nak benti keja.:)

    Testimoni SAHM..Shaklee, It works for me

    ReplyDelete

Jom Follow Me

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails