Kita bersama

Daisypath Anniversary tickers

Nur Ilyanie Najwa

Lilypie Kids Birthday tickers

Nur Ilyanie Najihah

Lilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, November 2, 2016

Lama tak citer pasal Parenting

Assalamualaikum... Morning!!

Lama tak citer bab parenting dalam blog saya ni. Kebetulan pulak browsing through FB ada plak status web yang sesuai dengan topik parenting kali ni.



Biasa buat dekat anak-anak??? Hehehehe... Tapi idak le teruk bebenor gaya ghope tu kan. Saya pun biasa menjerit kat anak-anak... dulu le. Sekarang ni dah insaf dan tak mau ulangi lagi kesilapan tu. Dah mintak maaf kat anak-anak dah... cuma kekadang tu terjerit aje la. Hehehe...

Saya nak share kat sini 5 Sebab ibu perlu jadi Tarzan Sebelum anak ikut kata. It is actually satu cara penyelesaian yang mudah bagi kita ibu-ibu supaya tak perlu la nak jadi tarzan kepada anak-anak kita. Penat kita nanti!! Sakit pun ye... sakit tekak le. Hehehe..

By the way selamat membaca dan mencuba!!

No comments:

Post a Comment

Jom Follow Me

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails