Kita bersama

Daisypath Anniversary tickers

Nur Ilyanie Najwa

Lilypie Kids Birthday tickers

Nur Ilyanie Najihah

Lilypie Kids Birthday tickers

Saturday, August 20, 2016

YUNALIS

Assalamualaikum... morning!

Lately saya banyak tengok video Youtube Yuna Zarai. Hmmm tak tau mula macam mana, saya dah deep into lagu-lagu Yuna walaupun sebenarnya saya tak minat muzik macam tu. Macam mana pun so proud of her achievement yang dah bertapak 5 tahun di US. Diam tak diam dia dah menjelejah banyak tempat di US untuk mempromosikan lagu-lagunya. Kipidap YUNALIS!

Komen-komen yang respon kat video-video dia pun tak kurang hebat jugak.


Untuk seorang yang Muslim, di negara kuasa besar US, untuk dia seorang wanita seorang diri, dari negara kecil yang bila disebut kat situ mesti kena ulang dua kali nak membuka pasaran baru saya boleh katakan dia sudah berjaya. Even ada jemputan untuk on air dan live show dan interview kat sana. Yup! she did it!

Lagu baru duet dengan Usher mesti buka mata lebih luas dengan potensi yang ada pada Yuna. Semoga Yuna terus sukses dan terus maju ke hadapan dan mana tau leh menang awards kat sana. And at the same time terus kekal jati diri anak perempuan melayu terakhir walau di mana berada. Good luck!!

No comments:

Post a Comment

Jom Follow Me

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails