Kita bersama

Daisypath Anniversary tickers

Nur Ilyanie Najwa

Lilypie Kids Birthday tickers

Nur Ilyanie Najihah

Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, August 9, 2016

#TB: Happy happy coloring

Assalamualaikum... Selamat Pagi!

Sabtu 30 Julai yang lepas Kak Ngah Najihah ikut serta dalam pertandingan mewarna anjuran FAMA sempena fiesta durian yang diadakan di RTC Gopeng.

Ramai yang join semua budak-budak Tadika dan Pra sekolah. Kak Long Najwa kecewa sikit sebab tak dapat nak join. Sebab dua kategori tu je yang boleh masuk.



Hasil kerja Akhir Kak Ngah


Alhamdulillah rezeki durian runtuh

Alhamdulillah.. tak sangka menang dapat tempat naib johan. Dapat hadiah wang tunai pulak tu. Memang rezeki dia la hari tu. Terus gi belanja makan kat KFC dah lama sangat mintak nak makan ayam goreng tu.

Untung sebenarnya dapat masuk pertandingan mewarna ni. Disiplin yang ada dalam pertandingan tu leh ajar anak kita untuk hargai masa sebab kena siapkan dalam masa yang diberi, pastu leh ajar anak kita tertib dan aturan yang betul sebab nak warna mana leh warna durian merah anggur biru kan.... Bagus bagi diorang masuk pertandingan mewarna ni. Selain dari peluang untuk dapat hadiah yang menarik bila menang, ada juga dapat door gift. Kak Ngah dapat door gift pensel warna. Macam pengalaman masa kak long Najwa sekolah tadika dulu, dapat door gift beg sekolah.

Lagipun dapat spend masa yang berkualiti bersama anak-anak jugak kan... Ibu pun leh la gantung kuali kat umah. Hehehe...

No comments:

Post a Comment

Jom Follow Me

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails