Kita bersama

Daisypath Anniversary tickers

Nur Ilyanie Najwa

Lilypie Kids Birthday tickers

Nur Ilyanie Najihah

Lilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, August 17, 2016

Sukan Olimpik Rio 2016

Assalamualaikum... Morning!!

 To be honest, saya ni bukanlah orang yang fancy sukan.... memang tak gemor nak bersukan. Amik tau tentang hal sukan ni pun.. whatever...! hehehe... Teruk kan?! By the way, ada masanya kena keep on updated jugak sebab nanti kalau tak tau apa-apa hal semasa kena kutuk ngan En. Hubby, buku bergerak saya tu. Katanya "Awak ni tu la... belajar tinggi tinggi tapi tak amik tau hal semasa..." ZUPPPPP!! kena tampor secara lutsinar kejap.

So sekarang ni kan musim Sukan Olimpik Rio, dah nak ke penghujung dah tu nak amik kesempatan untuk ucapkan tahniah kepada penyumbang pingat negara yang telah mengharumkan nama Malaysia ke persada dunia... (ha amik ko bahasa paras tinggi!). Lagi satu selingan jap nak habaq mai..punya la tak amik tau tentang sukan baru tahun ni tau yang sukan olimpik ni 4 tahun sekali baru ada... eeee malu nak ngaku!

Ok sambung balik. Tahniah kepada pemenang pingat Perak untuk pasukan penerjun negara Pandalela Rinong dan Cheong Jun Hoon untuk acara terjun 10m platform seirama wanita.



 Dan juga pagi tadi satu lagi pingat gangsa dimenangi oleh jaguh lumba basikal negara, Azizulhasni Awang (berita lanjut dalam en GOOGLE).

Credit picca to Google

 Insya Allah harapan untuk emas pulak malam ni untuk pasukan badminton negara.... Tetiba rasa bangga yang tak terhingga masa tulis entri ni.

Jom Malaysian kita bagi support kat diorang malam ni k! 
jutnya di : http://www.bharian.com.my/node/183915

No comments:

Post a Comment

Jom Follow Me

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails