Kita bersama

Daisypath Anniversary tickers

Nur Ilyanie Najwa

Lilypie Kids Birthday tickers

Nur Ilyanie Najihah

Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, June 24, 2016

Azam 2016: Biskut Raya

Assalamualaikum.... Morning!!

Hari ni nak kongsi cerita tentang persediaan menyambut Syawal. Tahun lepas kali pertama dalam seumur hidup buat kuih raya, citer lanjut baca sini. Tahun ni dan insya Allah tahun seterusnya menjadi azam tahun baru untuk buat invention kuih raya dengan jari jemari Ibu Ilyanie. Hahahahaha!! (gelak orang jahat)

Untuk Syawal 2016, dah prepare beberapa resepi dan dah pun beli barang-barang untuk buat biskut raya. Cadangannya nak buat kuih semperit (alhamdulillah menjadi tahun lepas kali ni kita buat lagi), biskut chocolate chip, cornflakes coklat, biskut sarang semut (siyes!! mula-mula idak le tau ni biskut apa, anak yang sulung request... so tahun ni kita cuba try test okey! hehe), biskut badam nestum, popia mini dan one more.. jeng3x nak try buat biskut almond london u!!!

 Confident level ada dalam 75%, so kita tengok la nanti hasilnya ye.... Tunggu!!

2 comments:

  1. aku dah start buat..baru sejenis je la..rasa2 mmg sejenis je la kut..

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete

Jom Follow Me

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails