Kita bersama

Daisypath Anniversary tickers

Nur Ilyanie Najwa

Lilypie Kids Birthday tickers

Nur Ilyanie Najihah

Lilypie Kids Birthday tickers

Follow Me

Tuesday, October 23, 2012

Diamond Council Meeting, Kinta Riverfront Hotel Ipoh

Assalamualaikum... Selamat Pagi!!!

Apa kabar anda semua?? Luar biasa?! Atau biasa je.....? Hidup kita adalah pilihan kita. Jadi nak satu kehidupan yg luar dari kebiasaan, makanya anda kena mulakan langkah pertama buat sesuatu perkara yg luar dari kebiasaan anda.

Hari ni saya nak berkongsi tentang bagaimana Elken meraikan rakan2 kongsi yg telah berjaya mencapai kejayaan di dalam biz yg mereka lakukan. Buat biz elken tak susah, buka mulut=buka kedai.

Tapi sebelum tu, antara sebab yg buat saya suka dengan biz elken ialah Sistem Pendidikan dan Budaya serta peluang yg diagihkan sama rata. Dalam sistem pendidikan elken, setiap peringkat rakan kongsi, bermula dari Manager, SM, RM, EM, DM dan CM, setiap peringkat ada sistem yg perlu diikuti oleh kesemua rakan kongsi. Salah satu sistem ialah apabila rakan kongsi telah berjaya mencapai status DM, dan layak memasuki Diamond Council Member, anda perlu mengikuti DCM meeting selama 3 hari 2 malam di hotel secara PERCUMA tanpa sebarang pembayaran bagi penginapan, makan minum dan juga pendaftaran. SEMUANYA DITANGGUNG PERCUMA OLEH PIHAK SYARIKAT!!

Jadi di sini saya ingin berkongsi tentang bagaimana Elken meraikan rakan kongsi yg berjaya mendapat status DCM dalam satu majlis penuh gilang gemilang!

Jom layan beberapa picca!

Para Peserta dan sebahagian pelayak-pelayak yg diraikan, dtg dari seluruh pelusuk negeri.

Disambut seperti artis di ABPBH.

Diraikan dalam suasana gilang-gemilang.

Pelayak Jutawan MCCM ke 81 (dari Singapura) dan MCCM ke 82 (Andy, yg dulunya bekerja sebagai Mat Despatch).

Pelayak Crown Council Member (CCM), Kak Junidah dari Kedah.Pelayak Crown Council Member, seorang bekas tentera laut yg berkhidmat di sebelah enjin kapal.
  

   Selain daripada mendapat pingat dan pin dan kejayaan di sambut seperti di ABPBH, bila dah sampai ke status DCM, kita akan layak selain bonus, kita turut diberikan
1. Leadership Bonus
2. Tabung Pelancongan
3. Bonus Hujung Tahun
4. Tabung Kereta
5. Tabung Rumah (ikut kelayakan masing2)

Kesemuanya diberikan syarikat Elken secara PERCUMA berdasarkan tindakan bertubi-tubi yg kita lakukan. Tak susah, cuma buka mulut sahaja!

Im sorry Pls forgive me thank you i love u

No comments:

Post a Comment

Jom Follow Me