Kita bersama

Daisypath Anniversary tickers

Nur Ilyanie Najwa

Lilypie Kids Birthday tickers

Nur Ilyanie Najihah

Lilypie Kids Birthday tickers

Thursday, June 3, 2010

Apa yang korang suka pasal keluarga Mertua??

Sj je aku wat tajuk n3 tu sbb aku nak bagitau kat korang apa yang aku suka pasal keluarga mertua aku adalah FAMILY GATHERING...

This weekend akan ada kenduri aqiqah untuk bb aleesya (anak kakak ipar aku). Maaf ye takde picca bb aleesya nak ditunjukkan sbb last tengok dia masa dalam pantang bulan 12 ari tu. This weekend baru jumpa.

Apa yang best sangat pasal family gathering MIL aku ni? Macam2 aktiviti akan diadakan.

Antaranya...
1. Aktiviti wajib setiap kali gathering... BBQ!!!
Sedang sibuk prepare dan membakar. Ni masa BBQ Jan 2010 lepas, adik ipar balik bawak kawan2.

Mr. Hubby orang kuat yang buat keje belakang tabir untuk kerja2 pembakaran...

2. Aktiviti yang sehati sejiwa ngan BBQ adalah.... KARAOKE!!!
Adik ipar sedang berkaraoke ngan member dia...

So... selain kenduri aqiqah tu, 2 aktiviti ni akan berlangsung selama mana keluarga ipar duai aku balik ke umah MIL...

Lupa plak, Insya Allah ada birthday suprise untuk MIL aku sempena birthday dia bulan Mei lepas. So malam tu nanti le ada BBQ.

Lagi satu... Insya Allah kalu takde pape, akan ada aktiviti nak mandi sungai kat Chepor. Tapi tengok keadaan le dulu...
Ibu and Wawa kat Ulu Chepor.. Best!!!

Next week aku post picca dan n3 pasal gathering ni k...

2 comments:

  1. family aku yg suke wat xtvt mcm keluarga MIL ko.. huhuhu... baru2 ni ktorng buat satay!! resepi abang kash la..

    ReplyDelete
  2. aznee.. family MIL aku ramai 8 orang anak. tu pun tak cukup korum yg balik. aku dr keluarga kecil tak penah rasa cam ni.. :D

    ReplyDelete

Jom Follow Me

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails