Kita bersama

Daisypath Anniversary tickers

Nur Ilyanie Najwa

Lilypie Kids Birthday tickers

Nur Ilyanie Najihah

Lilypie Kids Birthday tickers

Saturday, December 31, 2016

#Edisi Nurraysa Beauty- Dia dah mai dah... Dia dah mai dah...........

Assalamualaikum... Selamat Pagi!!

Dia datang dengan lenggang lenggoknya....

Dia datang dengan senyum manisnya.....

Dia dah mai dah... Dia dah mai dah....

Apa yang dah mai dah ni?????

Apalagi??!

Nun dia.......



Cepat-cepat grab peluang keemasan ni sebab masa terhad, stok yang ada pun terhad dah.... Semua orang pakat rebut nak dapatkan set combo cam kat dalam gambar di bawah ni. Once in a life time offer la kata Mat Salleh!

Yang tak tahan tu yang ni ha........


Semua ada dalam satu set... Lengkap baq hang!!!
 1. Glowing DD Moist Cake
2. Flawless mineral loose powder
3. Perfect Brow shaping
4. Miracle Black Eyeliner
5. Perfect Long Lash Mascara
6. Shining Mineral Blusher
7. Pearl Magic Lipstick
8. Fast Clean Eye Makeup Remover
 Yang paling penting set make up ni daripada bahan semulajadi. Lepas tu bila kita nak solat, kita ambil wudhu, touch up muka dengan set ni dah boleh solat dah... Senang cepat dan Murah je!!!

Itu je ke??

Ada lagi baq hang.....

Nin dia...












 Apa tunggu lagi??? Cepat-cepat grab peluang keemasan ni. Nanti lambat menyesal sebab kena tunggu lama.......... lagi baru dapat peluang macam ni.

#belumcubabelumtau
#dahcubanakgunaselalu
#NurraysaBeauty
#mesrawudhu
#mesrasolat
PM Whatsapp/SMS/WeChat/Call 017-5346280
FB: Fatin Nurraysa
 

No comments:

Post a Comment

Jom Follow Me

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails