Kita bersama

Daisypath Anniversary tickers

Nur Ilyanie Najwa

Lilypie Kids Birthday tickers

Nur Ilyanie Najihah

Lilypie Kids Birthday tickers

Follow Me

Wednesday, February 4, 2015

Sambungan... Kuasa Hikmat Kayu Hitam

Assalamualaikum... Selamat Pagi!!


Hari Selasa lepas, saya bersin tak henti-henti. Dah itu tandanya nak selesema le. Alhamdulillah... seperti yang dijangkakan, saya kena demam selesema. Saya rasa sangat tak selesa sebab badan rasa sangat lemah, sendi-sendi badan semua sakit. Anak-anak bising suruh saya pergi klinik, sebab itu yang kita buat bila mereka sakit kan...

Since dah amalkan MRT sejak tahun 2010, dan dah sedar kebaikan dan kepentingan MRT, alhamdulillah saya usaha untuk tidak amalkan sebarang ubat bila kena demam selesema atau batuk. Apa yang saya amalkan selama kena selesema dan demam dalam 3 hari ni?

Saya guna kayu ni dan saya buat ikut dalam video ni saja. Alhamdulillah... Malam saya buat guasa, bangun tidur pagi tu dah rasa lega dan badan rasa lebih segar berbanding masa hari pertama kena selesema dan demam.
Macam mana guasa boleh membantu? Kerana setiap gesekan kayu guasa di titik meridien akupuntur yang ditunjukkan di dalam video tu membantu mengaktifkan sel darah dan melancarkan peredaran darah di bahagian tersebut (supaya khasiat dari makanan dan oksigen sampai ke dalam sel darah).


 

No comments:

Post a Comment

Jom Follow Me