Kita bersama

Daisypath Anniversary tickers

Nur Ilyanie Najwa

Lilypie Kids Birthday tickers

Nur Ilyanie Najihah

Lilypie Kids Birthday tickers

Saturday, May 31, 2014

Ur My Heart Ur My Soul

Assalamualaikum... Selamat Pagi!!

Dah lama tak update pasal anak-anak.

Time fly so FAST!!!!!!

Dah takde bau masam baby dah... they growing up so FAST!!!!

Yang Kak Long Najwa dah mula berjinak-jinak nak membaca, rajin menulis dan pantang nampak perkataan akan diejanya dan disebutnya perkataan tu. Alhamdulillah...
Insya allah tahun depan dah masuk darjah 1.

Yang si Kak Ngah Najihah akalnya macam-macam. Menuntut perhatian dari kita dengan cara BERDEGIL. Yup!!! Sampai ke tahap akhirnya dia yang menangis sama ada kena marah atau apa yang diminta tak dipenuhi. Tetapi at the same time paling pandai membodek orang dengan keletah dan mulut murainya.

But both are my heart and my soul!



No comments:

Post a Comment

Jom Follow Me

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails