Kita bersama

Daisypath Anniversary tickers

Nur Ilyanie Najwa

Lilypie Kids Birthday tickers

Nur Ilyanie Najihah

Lilypie Kids Birthday tickers

Monday, March 12, 2012

Masa berlalu sangat cepat..tapi...

 Assalamualaikum...

Entry hari ni berkisar tentang anak2. Yup! Masa berlalu sangat cepat. Melihat anak2 membesar di hadapan mata sendiri, buat kita rasa puas hati. Tetapi, rasa banyak perkara yg masih belum cukup diberikan kepada mereka.

Saya salute to all working moms. You all adalah supermom yg bertungkus lumus bekerja to give the best to your children and yet terpaksa melepaskan peluang melihat setiap detik dan saat anak2 membesar di hadapan mata. Salute to you all di atas pengorbanan yg kalian lakukan!!

Saya surirumah jd mengasuh mereka dengan tangan dan kudrat sendiri, kalu terpaksa g program di luar yg mengambil masa seharian, bila balik umah dah nampak perkara baru yg mereka buat. Itu baru seharian...

Macam org kata setandan pisang bukan sama rasa semua buah pisang tu. Same goes to Wawa and Jihah. Makin membesar makin nampak perangai sebenar si kecik Jihah tu yg lebih menonjol berbanding kakaknya.

Without further do.. jom layan all the piccas.


Posing ngan baju n angry bird present dr auntie ina

alamak! tak girlish la dik...cover sket!

ha..wat pe tu?? kantoi!!

gelagat najihah with all the books, bukannya baca pun tapi...



Tidur lepas letih bermain...

kira pe tu dik? utang ke untung??

masa kena campak di usia 8 bulan. after 5 days fully recovered, saya sapukan IG6 ke seluruh badannya. Dan untuk kurangkan demam, saya bagi kington life plasma.

Jihah bam bam




part yg ni takleh tahan ni... nak marah pun tak jadi..
cantiknya jelingan tuh!

love to write, draw and read and tell story...

lagak nk jadi rappers!
lagak nak jadi diva!

all about sisterhood.. pls ignore rambut jihah yg belum brapa nk panjang tu. :D

No comments:

Post a Comment

Jom Follow Me

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails